Transformatie Academie Webinar

Meld je hieronder gratis aan:

Je gegevens

Datum en tijd

zondag
13
januari
11.00 uur
AANMELDING BEVESTIGEN

Transformatie Academie Webinar

Wellicht heb je al een idee waar je graag zou willen staan en wat voor leven je het liefste zou leiden. En misschien heb je ook al weleens stappen ondernomen om daar te komen.

Dan is het je ongetwijfeld opgevallen dat het in de praktijk best tegen valt om je dromen te realiseren. Tegenslagen, obstakels, onzekerheden, twijfels, energie gebrek, drukte… allemaal staan ze tussen jou en je geluk.

 
Je doet het niet verkeerd en er is niks mis met jou, je mist enkel de dagelijkse, praktische tools! Want je geluk en succes creëer je zelf, door het volgen van een wetmatig systeem dat jou helpt om de kloof te overbruggen tussen waar je nu staat en waar je graag heen wilt.

En of je succesvol en gelukkig nu omschrijft als 'geen stress hebben', financiele onafhankelijkheid of gewoon doen waar je zelf zin in hebt.... ik weet zeker dat we samen stappen kunnen maken zodat jij daar kan komen.

Dus, wat voor leven zou jij graag willen? En wat houdt je daarbij tegen? Hoe gaaf zou het zijn om écht je eigen plan te trekken. The next step te maken en daar te komen waar je echt graag wilt zijn? 


I'll show you how!
 
Na deze LiveCast weet jij hoe je kan beginnen met het creëren van je eigen geluk. Daarnaast kan je de zes belangrijkste valkuilen op dat pad omzeilen, inclusief praktische tips en handvatten. 

Presentatie door
Sjanett de Geus, MSc.

Lifecrafting Mentor. Podcast Host. Entrepeneur. 
Vice-president van Twelve Waves, Co-Founder van LoveFitFood en behoorlijk eigenwijs.

Maar vooral: op zoek naar vrijheid, overvloed en wijsheid. Mijn zoektocht deel ik graag, zodat jij kan leren van mijn successen en de onvermijdelijke valkuilen.Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek